Sååå härligt med vår och ljus! En av de bästa dagarna på året tycker jag är dagen vi ställer om klockan till sommartid (ibland tror jag att jag är den enda som tycker om att ställa om klockan) och jag räknar alltid ner från nyår. För att fira erbjuder jag 30 % på alla betalmönster i min Ravelry-butik t.o.m. annandag påsk 5 april (klicka på länken för att komma till Ravelry). Det rabatterade priset syns först när varan ska läggas till i varukorgen.

Det känns också roligt att ha börjat virka igen och framförallt ha lust att känna kreativitet. Jag har virkat upp lite gamla mönster, såsom Valentinsjalen här nedan, i turkosa toner av Scheepjes Stone Washed XL. Den blev riktigt mysig.

Jag har också lite nytt på gång, bl.a. en väldigt enkel och lättvirkad filt utan en endaste tråd att fästa och ett bra projekt om man vill göra av med blandade restgarner, men även för en välplanerad färgskala. Kommer i bloggen nästa helg, förhoppningsvis.

Det är redan välanvända filtar härhemma, då jag hunnit göra tre (!) stycken. Ännu finns ju lite anledning att krypa in under en filt i soffan och snart att sitta ute med under de första lite kyliga vårkvällarna.

Vårliga hälsningar
Erika


Följ FingersCroched på Instagram  &  Facebook
!

Buy Me a Coffee