Vad roligt att du hittat hit till min virkblogg! 

image

Jag som driver bloggen heter Erika. Jag bor med min lilla familj, man J och våra två barn “lilla H” och “stora F”, i ett litet radhus på västkusten.

Till vardags arbetar jag som medicinsk sekreterare inom urologi på ett stort sjukhus. Jag är utbildad förskol- och grundskollärare och har arbetat många år i förskolan, men 2017 kände jag att jag ville göra något nytt och började studera. Det är något med organisation, administration och att skriva som tilltalar mig och jag är väldigt nöjd  med mitt nya yrkesval!

Så länge jag kan minnas har jag pysslat och handarbetat, och virkning blev det som fångade mig i den stunden. Namnet på bloggen, fingers croched, är en ordlek med engelskans fingers crossed, ungefär att man korsar fingrarna/håller tummarna. Men jag virkar ju med dem istället!

Jag startade bloggen 2015 då det kliade i fingrarna efter att få utveckla min kreativitet. Jag har under några år haft bloggen på paus, med förhoppning om att kanske hitta tillbaka till glädjen den gav mig och nu, i mars 2021, öppnar jag åter upp.

Jag hoppas att du som hittar hit kan finna inspiration och virkglädje. Jag har lagt ner mycket tid, svett och kärlek på mina mönster och jag vill be dig om att respektera upphovsrätten och att länka till mönster du använder på sidan om du delar alster du gjort efter dem. Tack!

Följ mig gärna på Instagram och på Facebook!

Välkommen!

image