Hurra!

Tänka sig att det har gått ett år sedan jag startade upp Fingers Croched, först på Instagram och strax därefter bloggen! (Något senare på Facebook).

Det har varit så roligt att få dela mina tankar och idéer med er. Jag har ett stort kreativt sinne och allt måste ut på ett eller annat sätt och att skapa egna mönster är ett att göra det på. Det roligaste jag vet är när jag får se det ni virkat efter dem!

image

Jag vill gärna tacka er som följer mig och läser bloggen, virkar efter mina mönster, hör av er till mig med bilder, frågor och uppmuntrande kommentarer.

 1-årsjubileumet vill jag därför fira med er genom att lotta ut en börs/sminkväska i mitt Lilla Hjärtat-mönster! 

image

Väskan är virkad i bomullsgarn, har en dragkedja och är fodrad med rosa satin. Storleken är 12 x 18 cm. (Virknålarna ingår ej).

image

————–

Gör så här för att delta i utlottningen:

Dela inlägget via Instagram eller Facebook (se resp sociala media för inlägg) och tagga #fingerscroched1år.

(Det huvudsakliga momentet sker genom bloggen, men jag blir glad om du även vill följa mig i dessa medier.)

Skriv sedan lite kort i kommentarsfältet (längst ned på denna sida) om:

Vilket inlägg eller mönster som är din favorit här på bloggen samt varför.

Vad du skulle vilja se här på bloggen längre fram.

Ange din mejladress (endast synlig för mig)

Har du precis hittat hit, ta dig gärna lite tid att titta igenom bloggen.

Alla kommentarer gjorda fram till midnatt lördagen den 23 april är med i utlottningen. Jag kommer tillsammans med Lille H (han vill absolut vara med!) utse/dra en vinnare. Vinnaren meddelas via mejl samt här på bloggen söndagen den 24 april.

PS. Jag är medveten om att några av mina läsare inte använder IG och fb, skicka mig då ett mejl om det till erika@fingerscroched.se.

Lycka till,

hälsar Erika

PS. Jag är medveten om att några av mina läsare inte använder IG och fb, skicka mig då ett mejl om det till erika@fingerscroched.se, och följ sedan övriga instruktioner.

Några av mina personliga favoriter som passerat förbi under året är Sonja-blomman, Flower Power-korgen, Brittsommarsjalen, Lilla Hjärtat-mössan, Sockersöta Sittkudden och Sunny Garden mandala.

image

image

image

image

image

image

 

Buy Me a Coffee