Nu ska det glittra! 

Nyåret närmar sig och då behöver i alla fall jag lite blingbling runtomkring mig. Japp, jag tillhör kategorin som älskar julen, men som också blir akut trött på den redan på annandagen! (Mina tre vise män låter mig dock inte ta bort granen riktigt ännu…)

image

Därför bjuder jag på några glittriga stjärnor att dekorera med.

Stjärnan kanske känns igen? Det är mönstret från mina Stjärnliga glasunderlägg, som med ett tunnare garn och mindre nål krymper i storleken och passar bra att ha som dekoration. Dessa stjärnor är ca 8 cm.

image

image

Mandalan i samma färgställning, som syns i bakgrunden, har jag virkat efter superduktiga Charlotta på In the Yarn Gardens mönster. Den får bli blingblinget att ställa champagnen på! Har du ännu inte upptäckt Charlottas blogg, tycker jag absolut att du ska kika in där. Du hittar mönstret på hennes Frozen Flower mandala här!

image

Gott Nytt År önskar jag er alla!

————–

Jag lägger ner mycket kärlek på att både göra mönster och att lägga ut dem på bloggen!

Om du virkar efter mina mönster och lägger ut i sociala medier, vill jag därför gärna att du länkar eller hänvisar hit till www.fingerscroched.se! Det är också roligt om du taggar dem med #fingerscroched, så även jag kan få ta del av ditt alster! 

 –  – 

Beskrivning

Stjärnliga nyårsdekorationer

Garn: Järbo 8/4 i färgerna beige, svart, vit samt det glittriga Anchor Arista färg 314

Nålstorlek: 3

Virka stjärnorna enligt mönstret för Stjärnliga glasunderlägg här på bloggen, men byt även färg på varv 6.

Klart!

image

image

image

image

 Virka på!