English pattern below

Wow…

jag är så glad och stolt!

Tack vare era röster på min filt Höstaster gick jag och vann Scheepjesutmaningen/mönstertävlingen hos Favoritgarner. Så mycket fin respons jag fått från första rutan till slutet på detta alster är helt otroligt! 

IMG_3641

Filten är virkad av 35 nystan Scheepjes Stone Washed XL (70% bomull, 30 % akryl) och består av 24 blomrutor med en bred kant runtom. Den fina färgeffekten fås av det melerade garnet.

I detta inlägg finns fler bilder och mer att läsa om filten.

image

Som en extra bonus har alla deltagare i tävlingen fått välja en organisation dit 5% av intäkterna på varje garnkit som köps kommer att skänkas. Det finns så många olika organisationer som är i behov av pengar och som gör skillnad. Mitt val föll på Hjärnfonden. Då det i min närhet finns människor som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, narkolepsi eller har drabbats av stroke, var det för mig ett självklart val.

Mönster: HÖSTASTER FILT

English Pattern: AUTUMN ASTER BLANKET

🎀

IMG_3699

Det var så många andra fina bidrag av olika sort, både snuttisar, filtar, ponchor, figurer och väskor. Alla mönster kommer att finnas tillgängliga i Favoritgarners mönsterbank. Att få delta i olika sociala medier tillsammans med er är bara glädje! Kika gärna in på de övriga finalisternas instagramkonton:

@bymimzan

@pysselofix

@virkomania

@annavirkpanna

@virkvisa

@mijocrochet

@mydiy.se

@virknalenochmajskroken

@dillkronan

@virrkpannan

@crocheted.by.tina

————————————

Stötta Hjärnfonden tillsammans med mig! Och du… virkar du Höstaster, vill jag väldigt gärna se resultatet!

Virkliga hälsningar,

Erika

Följ FingersCroched på Instagram och Facebook!