Jag måste bara visa min nyaste garninvestering – ett gäng klädnypor!

img_7636

Det är dock inte vilka nypor som helst, utan omsorgsfullt inlindade i 105 vackra färger av Catona. Garnnypor, helt enkelt! Du har säkert sett det förut, för det är på intet sätt vare sig min egen eller någon ny uppfinning. Jag känner mig så nöjd av att ha tagit mig tiden att göra detta, och redan flertalet gånger har jag haft stor användning av garnnyporna. Inte bara till egna projekt, utan också för att hjälpa andra. Det blir så överskådligt när man kan placera färgerna med tydliga färgnummer och -namn i önskad ordning. Dessa tränypor köpte jag i en vanlig Coop-butik för en hundring sådär.

img_6944

Jag har ganska bra ordning i garnförvaringen, som infinner sig i olika byråer eller lådor runtom i huset. Problemet är bara att det är så lätt att hämta garn därifrån och aldrig bära tillbaka det till sin plats… Det börjar oftast med att jag ställer en projektväska bredvid min virkhörna i soffan, kommer på att något nytt måste påbörjas, gör färdigt något, lägger det uppepå det andra, påbörjar något nytt… Ja, du fattar! Snart är högen stor och golvet ett minne blott. Det får bli ändring på det, tror jag… men vem städar hellre än virkar? Tydligen inte jag, i alla fall!

img_4038

Min önskan är att skriva lite oftare här i bloggen om vad som händer i mitt garn- och virkliv och jag hoppas att det är något jag faktiskt kommer att göra!

Virkliga hälsningar

Erika

Buy Me a Coffee