Hemma hos oss har vi fastnat i pärlplattans förtrollade värld! Mannen och barnen har sett till att köpa in ett helt lager med flera olika nyanser, så alla möjligheter ska finnas! Vi bytte ut alla gamla pärlor vi hade mot Hama-pärlor. Vilken skillnad det blir på resultatet!

image

image

Övriga familjemedlemmar har pärlat snygga figurer, så som från hederliga gamla Nintendo och de nyare minionerna. De blir riktigt fina och roliga att “plantera” i en målad kruka och dekorationsstenar.

image

Jag har dock passat på att ägna mig åt virkning, fast pärlad sådan! Vilket tillfälle att kombinera familjeliv med intresse! 

image

Jag hade tidigare gjort ett par mindre mormorsrutor och african flowers, men jag ville utveckla mormorsrutan och african flowern. Inte helt lätt att få det bra, men till slut blev jag nöjd. Favoriten är nog den stora mormorsrutan, för att det går att bygga på med så många olika färger!

Mormorsruta på liten kvadrat:

image

Mormorsruta på stor kvadrat:

image

image

African flower på sexhörning:

image

image

Egentligen handlar det väl om att få utlopp för kreativiteten, så det kvittar kanske i vilken form, även om det i mina tankar mest handlar om virkning. Har förstått att jag inte är ensam om att se virkning i det mesta… Hur är det med dig? Det skulle vara roligt om du ville berätta i kommentarerna här nedan! 

Den här gången säger jag inte virka på, utan…

Pärla på!

Buy Me a Coffee