Du som brukar hänga med i olika CAL:s har troligtvis inte missat My Spicy Ripple CAL, en filt designad av My Jogeland från myDIY.seHar du däremot inte sett den ännu, är det ett hett tips från mig och ännu inte för sent att haka på. Filten blir otroligt fin och speciell!

För att ta del av mönstret behöver du gå med i denna Facebookgrupp. Totalt består CAL:en av 12 delar, varav den 10:e släpptes nu i morse. Det går bra att virka i sin egen takt, så man inte behöver känna någon stress. Själv har jag kommit till del 8 och är glad för det!

Det garn som används är Scheepjes Soft Fun (60 % bomull, 40 % akryl) i olika enfärgade och melerade färger. Ett bra filtgarn helt enkelt! Jag använder mig av garnpaketet Spicy Magnolia, men har ändrat lite grand i färgordningen på min filt. Det finns fler fina paket i olika färgkombinationer att välja mellan här hos Favoritgarner.se. Några av favoriterna bland virkarna verkar vara Spicy Moonstone i grå/blå toner och Spicy Marble i grå/rosa toner. Vill du inte göra en stor filt, så finns en mindre variant, en s.k. lapghan.

Här nedan ser du några av mina bilder på filten för att ge en liten hint om hur den ser ut hittills. 

Det ska bli spännande att se hur fortsättningen blir. Jag har visserligen sett andra på bild, men inte i just min färgordning… Uppdatering får komma om ett tag!

Hoppas du blir sugen på att hänga på!

Virkliga hälsningar

Erika

Följ FingersCroched på Facebook och Instagram!