Jag har faktiskt fått ännu lite mer ordning i garnhögarna nu. Lite i taget!

Något som jag saknat är egentligen en lite mindre väska till bara ett projekt att ha stående. Pinsamt nog hör det ju inte till vanligheten att det hamnar i en sådan, utan typ… en käck plastpåse som finns nära till hands… Allt för att skilja projekten åt på bästa sätt.

Men… nu ska det bli ändring på det! Kanske har du sett dem florera runt i sociala medier redan; de populära förvaringsväskorna som finns hos Favoritgarner.se? Det har varit en rykande åtgång, så tur för mig som hann få en… Det är så snygga väskor med många användningsområden, så ska man ut på stan och shoppa kanske den ser ut så här…

I en garnnörds fall kommer den ju såklart att kallas för och användas som garnväska eller projektväska, eller hur!?

Jag har alltid älskat grönt i alla former (rosa går inte av för hackor heller), så när jag såg denna väska på en bild så kände jag bara ”wow, min färg”! Detta är den lilla varianten av modellen Sweden av märket Perstorp Design. Det är en väldigt stadig väska och trots det mindre formatet (32 x22 cm), så måste jag säga att den rymmer en hel del. Bara för skojs skulle har jag gjort en liten video, klicka på denna länk: img_7896.

Som grädde på moset så är dessa väskor gjorda av återvinningsbar plast och utan diverse gifter. Inte dumt alls!

Det som nu upptar platsen i väskan är min In Bloom CAL. Jag ligger lite efter, eller som någon beskrev det; jag virkar i min egen takt  Under tiden håller jag också på med några andra projekt och nästa mönster som kommer på bloggen blir denna halsduks-/sjalliknande sak. På bilden syns den halvfärdig, men ger ändå ett hum om hur den kommer att se ut.

Så på återseende om några dagar igen!

Erika